Never a dull moment

Safari Adventures

Sjø, sol, saltvann, gode historier og kystkultur kjennetegner ofte en minnerik opplevelse. Noen er ute etter høy hastighet og luftige svev, mens andre er mer glad i å ta det med ro og senke skuldrene. Noen liker det råeste innen RIB-kjøring, mens andre kan tenke seg å nippe litt av vinglasset mens man glir utover fjorden i store og trygge båter. Uansett så er vi trygge på at vi har noe for alle, og at alle skal komme frem og være enige om at det var en fin tur.

SJØ

LAND

LUFT

EVENTYR

LUFT

Å fly

Å fly i helikopter er en livslang drøm for mange. Tanken på å komme seg opp i luften med helikoptertransport, og se alt fra oven i rolige bevegelser gjør enhver ydmyk. Vi tilbyr helikoptertransport og helikoptersightseeing med maskiner og piloter av ypperste klasse. Vi kan levere helikopterturer alene, eller som en del av en større aktivitet. En populær kombinasjon er helikoptertransport og skyteaktivitet, dette er operativt! Vi leverer ikke bare helikopter i Oslo, men også i resten av landet.

Utdrikningslag (helikopter utdrikningslag)

Helikopter er perfekt til utdrikningslag! Dette er endelig sjansen for å få realisert helikopterdrømmen. Ofte starter utdrikningslaget med at brud eller brudgom blir “kidnappet” opp i luften sammen med forlover, og så er det helikoptertransport til et egnet sted hvor man møter resten av gjengen. Dette er en suksess for gutter såvel som jenter!

Firmatur (helikopter firmatur)

La firmaturen starte med en spektakulær helikoptertransport. Vi kan enten fly selskapet samlet, eller dele opp i flere løft. Foruten å være en minnerik opplevelse er også helikopter ofte den mest effektive måten å flytte folk på. Kombinér gjerne helikopterturen med en av våre middagspakker på Villa Malla som ligger ytterst på Hurumlandet.

Helikopter og middag på Villa Malla

Dette er en svært spektakulær middagspakke. Dere flys over Oslo for en liten sightseeing fra helikopteret, før dere følger Oslofjorden utover med litt historier om stedene dere passerer. Ikke minst over Oscarsborg Festning hvor dere får se hvor Blücher ble sunket natten 9 april 1940. Vel ute på Villa Malla lander helikopteret på en egen helipad, og dere blir møtt med en frisk velkomstdrink før det er klar for deilig sydhavsbuffet i lune omgivelser. Hjemreisen kan gjerne skje med helikoptertransport, eller kombineres med RIB eller bil.

Helikopter og skyteaktivitet i Sørkedalen

Helikoptertransport og skyteaktivitet i Oslo! Dette er en av våre mest populære kombinasjoner. Ta med deg et utdrikningslag eller ansatte som fortjener en spektakulær belønning og gi dem en fantastisk kombinasjon av helikopter med sightseeing over Oslo, før dere flyr innover Sørkedalen og det er klart for en skyteaktivitet dere ikke har sett maken til tidligere. For mer info om skytedelen av dette arrangementet, les ved å trykke her

HELIKOPTERTRANSPORT
20 MIN
Fra KR 5 000.-
+12% MVA
30 MIN
Fra KR 7 500.-
+12% MVA
60 MIN
Fra KR 15 000.-
+12% MVA
SJØFLY
Sightseeing
Fra KR 11 500.-
Over Oslo og Oslofjorden / +12% MVA
Lunch
Fra KR 36 000.-
I Hardanger / +12% MVA

Bli med på safari

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.

Hvorfor velge oss

Erfaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Aktiviteter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Sosialt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Sikkerhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Safari opplevelser

Ansvarlige

Fredrik-Sjøblom-Robertsen-1

Fredrik har jobbet på Oslofjorden siden han var 16 år gammel. Dette, kombinert med 15 års erfaring med arrangementer, gjør at våre oppdrag er preget av kunnskap og nøyaktighet

Fredrik Sjøblom Robertsen
Daglig Leder
Tina-Sommerbakken-1

Tina er den som passer på at alt det administrative er på stell. Hun har selv lang erfaring fra eventbransjen, men jobber ikke så ofte ute med arrangementer lenger. Tina har svært god innsikt og kunnskap om alle våre produkter og tjenester.

Tina Sommerbakken
Administrasjonsleder

Hva andre sier om oss

Kom i gang med din safari.