Never a dull moment

Safari Adventures

Sjø, sol, saltvann, gode historier og kystkultur kjennetegner ofte en minnerik opplevelse. Noen er ute etter høy hastighet og luftige svev, mens andre er mer glad i å ta det med ro og senke skuldrene. Noen liker det råeste innen RIB-kjøring, mens andre kan tenke seg å nippe litt av vinglasset mens man glir utover fjorden i store og trygge båter. Uansett så er vi trygge på at vi har noe for alle, og at alle skal komme frem og være enige om at det var en fin tur.

SJØ

LAND

LUFT

EVENTYR

Land

Rappellering

Vi leverer rappellering i Oslo og nærliggende områder. Dette handler om å presse egne grenser og å føle at du er herre over din egen situasjon. Du bestemmer selv om ting skal skje fort eller sakte, og alt utføres med kyndig veiledning fra erfarne instruktører med svært relevant bakgrunn av militær eller sivil art. Ett av stedene det gjennomføres rappellering i Oslo er fra tårnet i Holmenkollhoppet. Da snakker vi 60m rett ned, med fantastisk utsikt over hele Oslo og Oslofjorden på veien.

Det ligger i vår natur og vårt instinkt å få en reaksjon når vi opplever høyder, det er bare positivt. Våre instruktører er svært bevisste på disse reaksjonene, og bruker derfor god tid på å gå gjennom alle aspektene ved høydeopplevelser og rappellering Følelsen er fantastisk god når man kommer ned på bakken og har vært fullstendig herre over situasjonen, og det er ikke få som gjerne vil gjøre det igjen umiddelbart.

Vi kan levere rappellering fra forskjellige bygg og installasjoner, ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg. Rappellering passer for så vel kompisgjengen som for firmaer som er ute etter en annerledes firmaaktivitet. Ofte er denne aktiviteten en del av et større arrangement, og vi leverer gjerne pakker som inneholder andre elementer som transport, servering eller individuell utvikling knyttet til rappelleringen.

Aktivitetsløype

Vi setter sammen intelligente aktiviteter, enten som en lagkonkurranse eller for individuell utvikling. Vårt mål er at dette skal være aktiviteter som henter frem kunnskap og ferdigheter hos alle deltakerne, både fysisk og mentalt. Etter en gjennomført aktivitetsløype har som oftest alle på laget fått hevdet seg og briljert, det er god lagbygging!

– Flåtebygging. Alle får de samme utgangspunkt. Vil ideen deres flyte?
– Olabilbygging m/race. Barndommen om igjen.
– Kasseklatring. Hvor høyt klarer du å bygge deg selv oppover?
– Skytebane med luftvåpen. Presisjon, ro og fokus.
– Kajakkpadling. Styrke og balanse!
– Funballz på vannet. Har ikke alle drømt om å kunne gå på vannet?
– Bueskyting. Urgamle jaktmetoder vekket til live.
– Strikktrekk. Ren styrke. Hvor langt strekker du strikken?
– Volleyballturnering. Symbolet på at sommeren står for dør.
– iPad race. Interaktivitet, quiz og orientering. Dette er engasjerende!

Skyteaktivitet

Dette er ikke en normal skytebaneaktivitet, på noen måte. Vi gir gjestene skyting med våpen du mest sannsynlig bare har hørt om eller sett på film tidligere, og du får kjent følelsen av alt fra så å si lydløse permanent dempede Ruger MK2 Badlander, til Freedom Arms 454 Casull som er det kraftigste håndvåpenet man har lov til å eie. Sistnevnte er ikke like lydløs som førstnevnte.

For oss handler skyting om å være 100% fokusert i det man driver med. Man kan ikke la seg påvirke at forstyrrelser, da treffer man ikke målet. Vi har en enorm respekt for våpen, og denne respekten er det viktig for oss å videreføre til alle som gjennomfører aktivitet med skyting. All skyting gjennomføres med trygge og gode instruktører som innehar svært relevant bakgrunn, men dette utelukker ikke at det er en god del sjarm inne i bildet under denne aktiviteten.
I forbindelse med skyteaktivitet har vi en rekke synlige og usynlige tiltak som sikrer både deltakere og instruktører.
Ta kontakt med oss, så sender vi over en komplett beskrivelse av aktiviteten og våpnene dere får muligheten til å skyte med

AKTIVITETER
Rappellering
Fra KR 15 000.-
+12% MVA
Skyteaktivitet
Fra KR 15 000.-
+12% MVA
Aktivitetsløype
Fra KR 15 000.-
+12% MVA
MØTEROM
Naturlige møterom Oscarsborg
Fra KR 5000.-
+12% MVA
Naturlige Møterom Steilene
Fra KR 10 000.-
+12% MVA

Bli med på safari

Safari Adventures AS leverer aktivitetsbaserte opplevelser. Vi skreddersyr pakker med seiling, helikoptertransport, skyteaktiviteter, RIB, rappellering, firmaaktiviteter, fiske og servering, for å nevne noe. Våre kunder ønsker vår kompetanse og våre produkter til sin sommerfest, teambuilding, incentivopplevelser, julebord, sightseeing eller utdrikningslag. Gjennom Arrcom og RIB Oslo står vi som en av Norges sterkeste aktører innen aktivitetsleveranser, RIB-opplevelser, fiske og seiling i Oslofjorden.

Hvorfor velge oss

Erfaring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Aktiviteter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Sosialt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Sikkerhet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed at fringilla nibh. Duis at sem hendrerit velit faucibus placerat.

Safari opplevelser

Ansvarlige

Fredrik-Sjøblom-Robertsen-1

Fredrik har jobbet på Oslofjorden siden han var 16 år gammel. Dette, kombinert med 15 års erfaring med arrangementer, gjør at våre oppdrag er preget av kunnskap og nøyaktighet

Fredrik Sjøblom Robertsen
Daglig Leder
Tina-Sommerbakken-1

Tina er den som passer på at alt det administrative er på stell. Hun har selv lang erfaring fra eventbransjen, men jobber ikke så ofte ute med arrangementer lenger. Tina har svært god innsikt og kunnskap om alle våre produkter og tjenester.

Tina Sommerbakken
Administrasjonsleder

Hva andre sier om oss

Kom i gang med din safari.